Aquest blog és una reflexió sobre l'us i l'evolució de les TICs a les escoles.

Aquest fou el meu primer contacte amb un ordinador al col·legi.


LOGO. El meu primer contacte amb els ordinadors

LOGO. El meu primer contacte amb els ordinadors

martes, 27 de diciembre de 2011

L'US DE LES TIC A LES ESCOLES

A l'última sessió amb el Joan Anton hem exposat els treballs que hem realitzat per grups sobre l'us que fan de les TIC en diferents escoles.
El nostre el vàrem centrar en l'escola Vedruna. Aquest és un centre en el qual desde fa un temps no s'utilitzen els llibres de text, amb lo qual usen les TIC de forma transversal en totes les asignatures. Cal dir que, encara que és una escola concertada, quan vàrem fer la visita ens va sobtar els recursos dels que disposaven i l'interés que hi havia per part dels mestres en l'us d'aquestes tecnologies.
Després de veure les exposicions dels meus companys, he arribat a la conclussió que moltes vegades l'us que es fa de les TICS als col·legis no ve restringit per la manca de recursos que té el centre, ja que molts dels centres que es citaren tenien pissarres digitals, canons de projecció, feien blogs, treballaven per projectes..., sino per les ganes o l'interés que té el professorat del centre perquè l'us d'aquestes eines necessita d'un aprenentatge, ja que moltes vegades els professors no tenen la formació adient.

No hay comentarios:

Publicar un comentario